- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -
Neomounts by Newstar verlengbuis bureausteun
Neomounts by Newstar verlengbuis bureausteun
Neomounts by Newstar verlengbuis bureausteun
 afbeelding -1
Neomounts by Newstar verlengbuis bureausteun
 afbeelding 0

FPMA-D935POLE Neomounts by Newstar verlengbuis bureausteun

Neomounts by Newstar FPMA-D935POLE is een paal van 70 cm hoog voor de bureausteunen FPMA-D935 & FPMA-D935D.
Wanneer een monitorarm een hoger bereik dan 45 cm nodig heeft, dan is dit product ideaal. Met deze 70 cm paal van Neomounts by Newstar, model FPMA-D935POLE, vervangt u de standaard meegeleverde paal van 40 cm. Hierdoor kunt u het hoogtebereik van de arm en het scherm aanzienlijk vergroten. Met een hogere staander is het tevens mogelijk meerdere schermen boven elkaar te monteren. Deze staander is ook aan een plafond te monteren zodat een plafondmontage ontstaat. Inkorten van de paal is gemakkelijk uit te voeren. Deze paal kan gebruikt worden voor de volgende bureausteunen: FPMA-D935 en FPMA-D935D. De diameter van de zilveren paal is 3,5 cm. De staander wordt zonder arm geleverd.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Bureaumontage
Klem

Functionaliteit
Type
Vlak

Hoogteverstelling
70 cm

Verstellingstype
Manueel


Informatie
Artikelnummer
FPMA-D935POLE

EAN
8717371444433

Kleur
Zilver

Hoofdmateriaal
Aluminium

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.

Productinformatie

Wanneer een monitorarm een hoger bereik dan 45 cm nodig heeft, dan is dit product ideaal. Met deze 70 cm paal van Neomounts by Newstar, model FPMA-D935POLE, vervangt u de standaard meegeleverde paal van 40 cm. Hierdoor kunt u het hoogtebereik van de arm en het scherm aanzienlijk vergroten. Met een hogere staander is het tevens mogelijk meerdere schermen boven elkaar te monteren. Deze staander is ook aan een plafond te monteren zodat een plafondmontage ontstaat. Inkorten van de paal is gemakkelijk uit te voeren.

Deze paal kan gebruikt worden voor de volgende bureausteunen: FPMA-D935 en FPMA-D935D.

De diameter van de zilveren paal is 3,5 cm. De staander wordt zonder arm geleverd.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.