- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -

KEYB-V050 Neomounts toetsenbord-/muishouder

Neomounts KEYB-V050 is een toetsenbord- en muishouder.
Met deze universele Neomounts toetsenbord- en muishouder, model KEYB-V050, bevestigt u een toetsenbord en muis aan een Neomounts bureau-, plafond-, vloer- of wandsteun. U kunt zelf kiezen welke Neomounts steun u geschikt vindt voor uw situatie en hierop vervolgens uw toetsenbord, muis en monitor installeren. In ons voorbeeld treft u de LCD/TFT bureausteun model FPMA-D940HC in combinatie met KEYB-V100 (75x23 cm) en KEYB-V100RACK aan. De installatie van KEYB-V050 (50x23cm) werkt exact hetzelfde. De installatie is een fluitje van een cent! Dit systeem maakt gebruik van het VESA-gatenpatroon waardoor u deze houder aan iedere Neomounts LCD monitor arm kan monteren. Hierdoor kiest u de oplossing welke het beste bij uw situatie aansluit. Zo kan u kiezen voor een wandbevestiging als voor een gasgeveerde bureausteun. Combinaties van toetsenborden, muizen en LCD schermen zijn hierdoor eenvoudig mogelijk. LET OP! indien combinaties gemaakt worden met steunen welke (gas)geveerd zijn dan raden we een maximum draagvermogen van 7 KG aan. Alle gewicht van de gebruikte apparatuur dient dan bij elkaar opgeteld te worden. Monitor, toetsenbord, muis, KEYB-V050 en KEYB-V100RACK. Dit ter voorkoming dat de arm van instelling wijzigt. Gewicht KEYB-V050 is 250 gram, KEYB-V100RACK is 1000 gram.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
10 kg
VESA patroon
75x75 mm
VESA minimaal
75x75 mm
VESA maximaal
75x75 mm

Functionaliteit
Type
Vlak
Breedteverstelling
50 cm
Diepteverstelling
23 cm
Verstellingstype
Geen

Informatie
Artikelnummer
KEYB-V050

EAN
8717371442392

Kleur
Zilver

Hoofdmateriaal
Staal

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Min. draagvermogen0 - 10 kg
VESA minimaal75x75 - 75x75 mm
Diepteverstelling23 cm
Garantie5 jaar

Productinformatie

Met deze universele Neomounts toetsenbord- en muishouder, model KEYB-V050, bevestigt u een toetsenbord en muis aan een Neomounts bureau-, plafond-, vloer- of wandsteun.

U kunt zelf kiezen welke Neomounts steun u geschikt vindt voor uw situatie en hierop vervolgens uw toetsenbord, muis en monitor installeren. In ons voorbeeld treft u de LCD/TFT bureausteun model FPMA-D940HC in combinatie met KEYB-V100 (75x23 cm) en KEYB-V100RACK aan. De installatie van KEYB-V050 (50x23cm) werkt exact hetzelfde. De installatie is een fluitje van een cent!

Dit systeem maakt gebruik van het VESA-gatenpatroon waardoor u deze houder aan iedere Neomounts LCD monitor arm kan monteren. Hierdoor kiest u de oplossing welke het beste bij uw situatie aansluit. Zo kan u kiezen voor een wandbevestiging als voor een gasgeveerde bureausteun. Combinaties van toetsenborden, muizen en LCD schermen zijn hierdoor eenvoudig mogelijk.

LET OP! indien combinaties gemaakt worden met steunen welke (gas)geveerd zijn dan raden we een maximum draagvermogen van 7 KG aan. Alle gewicht van de gebruikte apparatuur dient dan bij elkaar opgeteld te worden. Monitor, toetsenbord, muis, KEYB-V050 en KEYB-V100RACK. Dit ter voorkoming dat de arm van instelling wijzigt. Gewicht KEYB-V050 is 250 gram, KEYB-V100RACK is 1000 gram.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.