- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -

NOTEBOOK-V100 Neomounts laptop houder

Neomounts NOTEBOOK-V100 is een universele houder voor notebooks. Montage op VESA 75/100.
Met dit universele notebook- en telefoonplateau van Neomounts, model NOTEBOOK-V100, monteert u een notebook of telefoon aan iedere steun met VESA 75 of 100 aansluiting. Hierdoor kunt u de hoogte en diepte van uw notebook of telefoon gemakkelijk wijzigen. Eenvoudig te combineren metiedere Neomounts steun. Zowel aan wand, plafond of bureau. U kunt zelf kiezen welke arm u geschikt vindt voor uw situatie en hierop vervolgens uw notebook of telefoon installeren. In ons voorbeeld treft u de Neomounts LCD/LED/TFT bureausteun model FPMA-D1010 (met bureaudoorvoer) in combinatie met NOTEBOOK-V100. Installatie is een fluitje van een cent!
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Schermen
1
VESA minimaal
75x75 mm
VESA maximaal
100x100 mm

Functionaliteit
Type
Vlak
Verstellingstype
Manueel

Informatie
Artikelnummer
NOTEBOOK-V100

EAN
8717371442439

Kleur
Zilver

Hoofdmateriaal
Staal

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
VESA minimaal75x75 - 100x100 mm
Garantie5 jaar

Productinformatie

Met dit universele notebook- en telefoonplateau van Neomounts, model NOTEBOOK-V100, monteert u een notebook of telefoon aan iedere steun met VESA 75 of 100 aansluiting. Hierdoor kunt u de hoogte en diepte van uw notebook of telefoon gemakkelijk wijzigen. Eenvoudig te combineren metiedere Neomounts steun. Zowel aan wand, plafond of bureau.

U kunt zelf kiezen welke arm u geschikt vindt voor uw situatie en hierop vervolgens uw notebook of telefoon installeren. In ons voorbeeld treft u de Neomounts LCD/LED/TFT bureausteun model FPMA-D1010 (met bureaudoorvoer) in combinatie met NOTEBOOK-V100. Installatie is een fluitje van een cent!

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.