- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -
Neomounts monitor/laptop verhoger video

NSMONITOR10 Neomounts monitor/laptop verhoger

Neomounts NSMONITOR10 is een monitor standaard voor flat-panel en CRT-monitoren.
Met deze Neomounts monitorverhoger, model NSMONITOR10, stelt u de hoogte van u scherm eenvoudig in. Prachtig uiterlijk door kristalhelder glas. Het oppervlak is gepolijst voor optimale weergave. Verander de hoogte van uw scherm met 8 cm. Breedte 56 cm en diepte 21 cm. Door een ergonomische montage nek- en rugklachten kunnen worden vermeden. Ideaal voor gebruik in kantoren en op tellers of op een receptie. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek. Alle montage materiaal wordt meegeleverd met het product.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
25 kg
Schermen
1

Functionaliteit
Type
Vlak
Hoogteverstelling
8 cm
Breedteverstelling
56 cm
Diepteverstelling
21 cm
Verstellingstype
Geen

Informatie
Artikelnummer
NSMONITOR10

EAN
8717371445478

Kleur
Transparant

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Min. draagvermogen0 - 25 kg
Hoogteverstelling8 cm
Diepteverstelling21 cm
Garantie5 jaar

Productinformatie

Met deze Neomounts monitorverhoger, model NSMONITOR10, stelt u de hoogte van u scherm eenvoudig in. Prachtig uiterlijk door kristalhelder glas. Het oppervlak is gepolijst voor optimale weergave.

Verander de hoogte van uw scherm met 8 cm. Breedte 56 cm en diepte 21 cm. Door een ergonomische montage nek- en rugklachten kunnen worden vermeden. Ideaal voor gebruik in kantoren en op tellers of op een receptie. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.

Alle montage materiaal wordt meegeleverd met het product.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.