- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -
Neomounts monitor/laptop verhoger
Neomounts monitor/laptop verhoger
Neomounts monitor/laptop verhoger afbeelding -1
Neomounts monitor/laptop verhoger afbeelding 0

NSMONITOR40 Neomounts monitor/laptop verhoger

Neomounts NSMONITOR40 is een acrylaat verhoger voor LCD/TFT/CRT schermen.
Met deze Neomounts monitorverhoger, model NSMONITOR40, stelt u de hoogte van u scherm eenvoudig in. De verhoger is gemaakt van gegoten helder acrylaat. Hierdoor is de uitstraling van de verhoger schitterend; een juweel voor op het bureau. Alle zijkanten en gaten zijn gepolijst voor een optimale uitstraling. Door materiaalkeuze en het polijstproces vergeelt dit product niet. De ideale hoogteverstelling biedt maximale flexibiliteit. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
25 kg
Schermen
1

Functionaliteit
Type
Vlak
Hoogteverstelling
7-13 cm
Breedteverstelling
32 cm
Diepteverstelling
26 cm
Verstellingstype
Manueel

Informatie
Artikelnummer
NSMONITOR40

EAN
8717371441135

Kleur
Transparant

Hoofdmateriaal
Kunststof

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Min. draagvermogen0 - 25 kg
Hoogteverstelling7-13 cm
Diepteverstelling26 cm
Garantie5 jaar

Productinformatie

Met deze Neomounts monitorverhoger, model NSMONITOR40, stelt u de hoogte van u scherm eenvoudig in. De verhoger is gemaakt van gegoten helder acrylaat. Hierdoor is de uitstraling van de verhoger schitterend; een juweel voor op het bureau.

Alle zijkanten en gaten zijn gepolijst voor een optimale uitstraling. Door materiaalkeuze en het polijstproces vergeelt dit product niet.

De ideale hoogteverstelling biedt maximale flexibiliteit. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is.

Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.