- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -
Neomounts by Newstar cpu houder
Neomounts by Newstar cpu houder
Neomounts by Newstar cpu houder afbeelding -1
Neomounts by Newstar cpu houder afbeelding 0

CPU-D075BLACK/LK Neomounts by Newstar cpu houder

Neomounts by Newstar CPU-D075BLACK/LK is een steun waarmee u een PC aan het bureau bevestigt. Incl. slot.
Met deze Neomounts by Newstar CPU houder, model CPU-D075BLACK/LK, monteert u een CPU eenvoudig onder een bureau. Met een CPU houder creëert u meer ruimte op het werkblad, doordat de CPU kast onder uw bureaublad wordt gehangen. Op deze manier beschermt u de CPU tegen stof, vuil en diefstal. Tevens kan de werkplek beter schoongemaakt worden. De meeste van onze CPU-houders kunt u zowel horizontaal als verticaal ophangen en zijn ook goed te combineren met kabelmanagement. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek. Deze steun beschikt over een slot waardoor de PC beveiligd is. De CPU houders zijn eenvoudig in breedte en diepte te verstellen. Hierdoor passen desktop en tower PC's eenvoudig in de steun. In de specificaties treft u de maximale en minimale breedte en diepte van de steun aan.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
10 kg

Functionaliteit
Type
Vlak

Hoogteverstelling
20-36 cm

Breedteverstelling
5-10 cm

Verstellingstype
Manueel

Vergendelbaar
Vergendelbaar - Slot inbegrepen


Informatie
Artikelnummer
CPU-D075BLACK/LK

EAN
8717371443986

Kleur
Zwart

Hoofdmateriaal
Staal

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Min. draagvermogen0 - 10 kg

Productinformatie

Met deze Neomounts by Newstar CPU houder, model CPU-D075BLACK/LK, monteert u een CPU eenvoudig onder een bureau. Met een CPU houder creëert u meer ruimte op het werkblad, doordat de CPU kast onder uw bureaublad wordt gehangen. Op deze manier beschermt u de CPU tegen stof, vuil en diefstal. Tevens kan de werkplek beter schoongemaakt worden.

De meeste van onze CPU-houders kunt u zowel horizontaal als verticaal ophangen en zijn ook goed te combineren met kabelmanagement. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek. Deze steun beschikt over een slot waardoor de PC beveiligd is.

De CPU houders zijn eenvoudig in breedte en diepte te verstellen. Hierdoor passen desktop en tower PC's eenvoudig in de steun. In de specificaties treft u de maximale en minimale breedte en diepte van de steun aan.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.