- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -
Neomounts telefoon stand video

DS10-200SL1 Neomounts telefoon stand

Neomounts in hoogte verstelbare telefoonsteun - Zilver
De Neomounts DS10-200SL1 is een in hoogte verstelbare steun voor smartphones t/m 7". Door de slimme kanteloptie (180°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. Daarnaast is de steun in hoogte verstelbaar van 17-27,5 cm. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen. Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw telefoon.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat*
0 inch
Max. beeldformaat*
7 inch
Schermen
1
Bureaumontage
Voet

Functionaliteit
Type
Kantelen, Zwenken
Hoogteverstelling
17-27,5 cm
Breedteverstelling
10,5 cm
Diepteverstelling
10,5 cm
Kantelen (graden)
180°
Zwenken (graden)
360°
Verstellingstype
Manueel

Informatie
Artikelnummer
DS10-200SL1

EAN
8717371448493

Kleur
Zilver

Hoofdmateriaal
Aluminium

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Min. beeldformaat*0- 7 inch
Hoogteverstelling17-27,5 cm
Diepteverstelling10,5 cm
Kantelen (graden)180°
Zwenken (graden)360°
Garantie5 jaar

Productinformatie

De Neomounts DS10-200SL1 is een in hoogte verstelbare steun voor smartphones t/m 7". Door de slimme kanteloptie (180°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. Daarnaast is de steun in hoogte verstelbaar van 17-27,5 cm. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen.

Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw telefoon.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.