- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -
Neomounts medisch werkstation
Neomounts medisch werkstation
Neomounts medisch werkstation
Neomounts medisch werkstation
Neomounts medisch werkstation
Neomounts medisch werkstation
Neomounts medisch werkstation
Neomounts medisch werkstation
Neomounts medisch werkstation afbeelding -1
Neomounts medisch werkstation afbeelding 0
Neomounts medisch werkstation afbeelding 1
Neomounts medisch werkstation afbeelding 2
Neomounts medisch werkstation afbeelding 3
Neomounts medisch werkstation afbeelding 4
Neomounts medisch werkstation afbeelding 5
Neomounts medisch werkstation afbeelding 6

MED-M200 Neomounts medisch werkstation

Neomounts MED-M200 is een verrijdbare werkplek voor laptop, toetsenbord en muis.
De Neomounts medische laptop cart, model MED-M200 is een mobiele werkplek voor laptop, toetsenbord en muis. Deze laptop kar is een geweldige keuze voor ruimtebesparende en flexibele werkplekken of waar plaatsing van werkplekken aan wand-, plafond or bureau geen optie is. Dit meubel wordt snel terug verdient door het delen van een werkplek over meerdere kamers, zoals bij ziekenhuizen. Stel de ideale werkhouding in voor zowel staande als zittende gebruikers. Neomountss laptop meubel verhoogt de efficiency bij computergebruik in talrijke omgevingen zoals ziekenhuizen, kantoren, scholen, werkplaatsen, enzovoort. Door ergonomische hulpmiddelen zoals dit meubel worden nek- en rugklachten vermeden. De cart is eenvoudig in hoogte verstelbaar van 83 naar 108 centimeter. Kabelmanagement verbergt de kabels waardoor de werkplek netjes, overzichtelijk en gemakkelijk schoon te houden is. Neomountss meubel, MED-M200 bergt uw laptop op in een veilige afsluitbare lade en werkt zelfs de kabels netjes weg. De zwaar uitgevoerde zwenkwielen bieden optimale bewegingsvrijheid naar de gewenste locatie. Moeilijke drempels en deuropeningen bestaan voor deze cart niet. Neomounts MED-M200 is geschikt voor laptops t/m 17,3". Alle denkbare muizen en toetsenborden kunnen op de uittrekbare toetsenbord- en muis lade geplaatst worden. Het totale draagvermogen van dit meubel is 5 kilo. Alle montagemateriaal wordt meegeleverd met het product.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat*
10 inch
Max. beeldformaat*
17 inch
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
5 kg
Schermen
1

Functionaliteit
Type
Zwenken
Hoogteverstelling
83-108 cm
Breedteverstelling
60 cm
Diepteverstelling
44 cm
Zwenken (graden)
360°
Verstellingstype
Gasveer
Vergrendelbaar
Vergrendelbaar - Slot inbegrepen

Informatie
Artikelnummer
MED-M200

EAN
8717371446550

Kleur
Wit

Hoofdmateriaal
Aluminium

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Min. beeldformaat*10- 17 inch
Min. draagvermogen0 - 5 kg
Hoogteverstelling83-108 cm
Diepteverstelling44 cm
Zwenken (graden)360°
Garantie5 jaar

Productinformatie

De Neomounts medische laptop cart, model MED-M200 is een mobiele werkplek voor laptop, toetsenbord en muis. Deze laptop kar is een geweldige keuze voor ruimtebesparende en flexibele werkplekken of waar plaatsing van werkplekken aan wand-, plafond or bureau geen optie is. Dit meubel wordt snel terug verdient door het delen van een werkplek over meerdere kamers, zoals bij ziekenhuizen. Stel de ideale werkhouding in voor zowel staande als zittende gebruikers.

Neomountss laptop meubel verhoogt de efficiency bij computergebruik in talrijke omgevingen zoals ziekenhuizen, kantoren, scholen, werkplaatsen, enzovoort. Door ergonomische hulpmiddelen zoals dit meubel worden nek- en rugklachten vermeden. De cart is eenvoudig in hoogte verstelbaar van 83 naar 108 centimeter. Kabelmanagement verbergt de kabels waardoor de werkplek netjes, overzichtelijk en gemakkelijk schoon te houden is.

Neomountss meubel, MED-M200 bergt uw laptop op in een veilige afsluitbare lade en werkt zelfs de kabels netjes weg. De zwaar uitgevoerde zwenkwielen bieden optimale bewegingsvrijheid naar de gewenste locatie. Moeilijke drempels en deuropeningen bestaan voor deze cart niet.

Neomounts MED-M200 is geschikt voor laptops t/m 17,3". Alle denkbare muizen en toetsenborden kunnen op de uittrekbare toetsenbord- en muis lade geplaatst worden. Het totale draagvermogen van dit meubel is 5 kilo.

Alle montagemateriaal wordt meegeleverd met het product.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.