- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -

NM-WS300BLACK Neomounts Sonos Play3 wandsteun

De NM-WS300BLACK is een wandsteun voor een Sonos Play3 luidspreker.
Kleuren:

De Neomounts SONOS luidsprekersteun, model NM-WS300BLACK, is de beste wandsteun voor montage van uw SONOS PLAY3 luidspreker. Bespaar veel ruimte door uw speaker aan de wand te monteren en zodoende de optimale luisterpositie te realiseren. De Neomounts kantel- en zwenktechnologie maakt het mogelijk de steun eenvoudig te verstellen. Profiteer volledig van de mogelijkheden van de luidspreker en behaal het optimale luisterplezier door de speaker in de juiste hoek te plaatsen. Neomounts NM-WS300BLACK heeft 1 draaipunt en is geschikt voor luidsprekers tot maximaal 3 kilo. Het slimme ontwerp van de steun garandeert snelle installatie van uw speakers.
Lees meer

Specificaties

Functionaliteit
Type
Full motion, Kantelen, Roteren, Zwenken
Breedteverstelling
5 cm
Diepteverstelling
6 cm
Kantelen (graden)
20°
Draaipunten
3
Zwenken (graden)
45°
Roteren (graden)
360°
Verstellingstype
Geen

Informatie
Artikelnummer
NM-WS300BLACK

EAN
8717371445324

Kleur
Zwart

Hoofdmateriaal
Kunststof

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Diepteverstelling6 cm
Kantelen (graden)20°
Zwenken (graden)45°
Roteren (graden)360°
Garantie5 jaar

Productinformatie

De Neomounts SONOS luidsprekersteun, model NM-WS300BLACK, is de beste wandsteun voor montage van uw SONOS PLAY3 luidspreker. Bespaar veel ruimte door uw speaker aan de wand te monteren en zodoende de optimale luisterpositie te realiseren.

De Neomounts kantel- en zwenktechnologie maakt het mogelijk de steun eenvoudig te verstellen. Profiteer volledig van de mogelijkheden van de luidspreker en behaal het optimale luisterplezier door de speaker in de juiste hoek te plaatsen.

Neomounts NM-WS300BLACK heeft 1 draaipunt en is geschikt voor luidsprekers tot maximaal 3 kilo. Het slimme ontwerp van de steun garandeert snelle installatie van uw speakers.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.