KEYB-V550LAPTOP Neomounts by Newstar toetsenbord-/muis-/laptophouder

Neomounts by Newstar KEYB-V550LAPTOP is een toetsenbord-, muis- en laptophouder.
Met deze universele Neomounts by Newstar toetsenbord- en muishouder, model KEYB-V550LAPTOP, bevestigt u een toetsenbord/muis/laptop aan een Neomounts by Newstar bureau-, plafond-, vloer- of wandsteun. Universele toetsenbord/muis of laptophouder. Eenvoudig te monteren op iedere Neomounts by Newstar steun. Deze combinatie biedt de mogelijkheid een toetsenbord, muis en LCD scherm overal te monteren. Zowel aan de wand, plafond als bureau. U kunt zelf kiezen welke arm u geschikt vindt voor uw situatie en hierop vervolgens uw toetsenbord, muis en monitor installeren. Dit systeem maakt gebruik van het VESA-gatenpatroon (75 x 75) waardoor u deze houder aan iedere Neomounts by Newstar LCD monitor arm kan monteren. Hierdoor kiest u de oplossing welke het beste bij uw situatie aansluit. Zo kunt u kiezen voor een wandbevestiging als voor een gasgeveerde bureausteun. LET OP! indien combinaties gemaakt worden met steunen welke (gas)geveerd zijn, tel dan het gewicht van alle apparatuur bij elkaar op. Alle installatiemateriaal wordt meegeleverd met het product.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
0 kg

Max. draagvermogen
10 kg

VESA patroon
75x75 mm

VESA minimaal
75x75 mm

VESA maximaal
75x75 mm


Functionaliteit
Type
Vlak

Breedte
55,5 cm

Diepte
28,5 cm

Hoogteverstelling
Geen


Informatie
Artikelnummer
KEYB-V550LAPTOP

EAN
8717371446024

Kleur
Wit

Garantie
5 jaarProductinformatie

Met deze universele Neomounts by Newstar toetsenbord- en muishouder, model KEYB-V550LAPTOP, bevestigt u een toetsenbord/muis/laptop aan een Neomounts by Newstar bureau-, plafond-, vloer- of wandsteun.

Universele toetsenbord/muis of laptophouder. Eenvoudig te monteren op iedere Neomounts by Newstar steun. Deze combinatie biedt de mogelijkheid een toetsenbord, muis en LCD scherm overal te monteren. Zowel aan de wand, plafond als bureau.

U kunt zelf kiezen welke arm u geschikt vindt voor uw situatie en hierop vervolgens uw toetsenbord, muis en monitor installeren.

Dit systeem maakt gebruik van het VESA-gatenpatroon (75 x 75) waardoor u deze houder aan iedere Neomounts by Newstar LCD monitor arm kan monteren. Hierdoor kiest u de oplossing welke het beste bij uw situatie aansluit. Zo kunt u kiezen voor een wandbevestiging als voor een gasgeveerde bureausteun.

LET OP! indien combinaties gemaakt worden met steunen welke (gas)geveerd zijn, tel dan het gewicht van alle apparatuur bij elkaar op.

Alle installatiemateriaal wordt meegeleverd met het product.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.


Beste bezoeker,

Newstar heeft zijn merknaam veranderd in Neomounts. In de afgelopen 25 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende internationale specialist in montageoplossingen voor AV & IT hardware. Om onze missie, specialisatie en focus echt te weerspiegelen, hebben we besloten om onze merknaam te veranderen. Ons uitgebreide assortiment is nu terug te vinden onder de merknaam Neomounts, uiteraard nog steeds geproduceerd door Newstar.

Newstar is nu Neomounts

Neomounts. Het staat allemaal in de naam. We streven er voortdurend naar om te vernieuwen in alles wat we doen en in de producten die we aanbieden. Neomounts by Newstar biedt een assortiment van meer dan 500 hoogwaardige montageproducten, volgens de laatste trends in de AV- en IT-markt. Onze enige missie is dat u de beste kijkpositie, meest optimale werkhouding en maximaal comfort ervaart tijdens het gebruik van uw apparaat.

Naast de uitgebreide assortimenten montageoplossingen die Neomounts aanbiedt, zijn het premium productassortiment Neomounts Select en het professionele productassortiment Neomounts Pro beschikbaar. Ons premium productassortiment Neomounts Select bestaat uit een uitgebreid assortiment geselecteerde producten, ontworpen met oog voor elk detail en met gebruikmaking van materialen van de hoogste kwaliteit. NeoMounts Pro biedt een compleet productassortiment voor professionele montageoplossingen. Neomounts Pro-producten hebben de voorkeur van professionals om mee te werken vanwege de betrouwbaarheid, hoge kwaliteit, installatiegemak en prijs-kwaliteitverhouding.

Opgericht in 1996 en actief in meer dan 30 landen wereldwijd, zijn de producten van Neomounts verkrijgbaar via een uitgebreid netwerk van wederverkopers en distributeurs. We bieden producten van hoge kwaliteit, slim ontwerp, installatiegemak en waar voor uw geld. Op alle producten wordt standaard 5 jaar garantie gegeven. Onze belofte is om u de best mogelijke ondersteuning te bieden, voor uw AV- of IT-apparaat en voor uw bedrijf.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alles wat u nodig heeft. Onze deur staat wagenwijd open en ons team staat klaar om te helpen!