Neomounts by Newstar monitor/laptop verhoger
Neomounts by Newstar monitor/laptop verhoger

NSMONITOR50 Neomounts by Newstar monitor/laptop verhoger

Neomounts by Newstar NSMONITOR50 is een acrylaat verhoger voor LCD/TFT/CRT schermen.
Met deze Neomounts by Newstar monitorverhoger, model NSMONITOR50, creert uzelf de ideale werkhouding. De verhoger is gemaakt van gegoten helder acrylaat waardoor kans op breuk en barstjes nihil is. Tevens is de uitstraling door helder acrylaat schitterend. Alle zijkanten en gaten zijn gepolijst voor een optimale uitstraling. Door materiaalkeuze en het polijstproces vergeelt dit product niet. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
25 kg
Schermen
1

Functionaliteit
Type
Vlak

Breedte
26 cm

Diepte
25 cm

Hoogte
12,5 cm

Hoogteverstelling
Geen


Informatie
Artikelnummer
NSMONITOR50

EAN
8717371441142

Kleur
Transparant

Garantie
5 jaarProductinformatie

Met deze Neomounts by Newstar monitorverhoger, model NSMONITOR50, creert uzelf de ideale werkhouding. De verhoger is gemaakt van gegoten helder acrylaat waardoor kans op breuk en barstjes nihil is. Tevens is de uitstraling door helder acrylaat schitterend.

Alle zijkanten en gaten zijn gepolijst voor een optimale uitstraling. Door materiaalkeuze en het polijstproces vergeelt dit product niet.

De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is.

Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.