Neomounts by Newstar monitor bureausteun
Neomounts by Newstar monitor bureausteun
Afbeelding

FPMA-D940D Neomounts by Newstar monitor bureausteun

Neomounts by Newstar FPMA-D940D is een bureausteun met gasveer voor 2 flat screens t/m 24" (61 cm).
Met deze Neomounts by Newstar monitorarm, model FPMA-D940D, bevestigt u twee flatscreens aan het bureau via een bureauklem. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm. De FPMA-D940D heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 24" (61 cm). Het draagvermogen van de arm is 4 to 7,5 kg. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat*
10 inch
Max. beeldformaat*
24 inch
Min. draagvermogen
4 kg (per scherm)
Max. draagvermogen
7 kg (per scherm)
Schermen
2
VESA patroon
75x75, 100x100 mm
VESA minimaal
75x75 mm
VESA maximaal
100x100 mm
Bureaumontage
Klem

Functionaliteit
Hoogteverstelling
0 - 42 cm

Diepteverstelling
0 - 48 cm

Type
Full motion, Kantelen, Roteren, Zwenken

Kantelen (graden)
60°

Zwenken (graden)
360°

Roteren (graden)
180°

Verstellingstype
Gasveer


Informatie
Artikelnummer
FPMA-D940D

EAN
8717371442156

Kleur
Zilver

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.


Productinformatie

Met deze Neomounts by Newstar monitorarm, model FPMA-D940D, bevestigt u twee flatscreens aan het bureau via een bureauklem.

Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm.

De FPMA-D940D heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 24" (61 cm). Het draagvermogen van de arm is 4 to 7,5 kg. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.