Neomounts by Newstar monitor bureausteun voor curved schermen
Neomounts by Newstar monitor bureausteun voor curved schermen
Afbeelding
Afbeelding

FPMA-D960DVBLACKPLUS Neomounts by Newstar monitor bureausteun voor curved schermen

Neomounts by Newstar FPMA-D960DVBLACKPLUS is een bureausteun voor twee curved screens t/m 49" (124 cm) - Zwart
Met deze Neomounts by Newstar monitorarm, model FPMA-D960DVBLACKPLUS, bevestigt u twee schermen aan het bureau via een bureauklem. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken. De FPMA-D960DVBLACKPLUS is geschikt voor schermen t/m 49" (124 cm). Het draagvermogen van de arm is 30 kg. Deze monitorarm is hierdoor uitermate geschikt voor widescreens en curved screens. Voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat*
17 inch
Max. beeldformaat*
49 inch
Min. draagvermogen
0 kg (per scherm)
Max. draagvermogen
15 kg (per scherm)
Schermen
2
VESA patroon
75x75, 100x100 mm
VESA minimaal
75x75 mm
VESA maximaal
100x100 mm
Bureaumontage
Klem

Functionaliteit
Type
Full motion, Kantelen, Roteren, Zwenken

Kantelen (graden)
180°

Zwenken (graden)
160°

Roteren (graden)
360°

Hoogteverstelling
Manueel

Klem bereik
10


Informatie
Artikelnummer
FPMA-D960DVBLACKPLUS

EAN
8717371448172

Kleur
Zwart

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.


Productinformatie

Met deze Neomounts by Newstar monitorarm, model FPMA-D960DVBLACKPLUS, bevestigt u twee schermen aan het bureau via een bureauklem.

Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken.

De FPMA-D960DVBLACKPLUS is geschikt voor schermen t/m 49" (124 cm). Het draagvermogen van de arm is 30 kg. Deze monitorarm is hierdoor uitermate geschikt voor widescreens en curved screens. Voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.