Neomounts by Newstar bureaudoorvoerbuis
Neomounts by Newstar bureaudoorvoerbuis
Afbeelding

FPMA-D960GROMMET Neomounts by Newstar bureaudoorvoerbuis

Neomounts by Newstar FPMA-D960GROMMET is een montageplaat voor bureaudoorvoer van een bureausteun.
Met de Neomounts by Newstar bureaudoorvoer, model FPMA-D960GROMMET, wordt een monitorarm op een bureau bevestigd door gebruik te maken van een bureaudoorvoer. Deze bureaudoorvoer dient additioneel bij een monitorarm aangeschaft te worden. Dit model wordt over de kabeldop van een bureau gemonteerd. Hierdoor wordt een flatscreen bureausteun netjes op het bureau gemonteerd en zijn de kabels eenvoudig via de kabeldop weg te werken. Dit model is geschikt voor de volgende Neomounts by Newstar bureausteunen: FPMA-D960, FPMA-D960D & FPMA-D960NOTEBOOK.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat*
10 inch
Max. beeldformaat*
30 inch
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
12 kg
VESA patroon
75x75, 100x100 mm
Bureaumontage
Doorvoer

Functionaliteit
Type
Vlak

Hoogte
40 cm

Verstellingstype
Manueel


Informatie
Artikelnummer
FPMA-D960GROMMET

EAN
8717371444037

Kleur
Zwart

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.


Productinformatie

Met de Neomounts by Newstar bureaudoorvoer, model FPMA-D960GROMMET, wordt een monitorarm op een bureau bevestigd door gebruik te maken van een bureaudoorvoer. Deze bureaudoorvoer dient additioneel bij een monitorarm aangeschaft te worden.

Dit model wordt over de kabeldop van een bureau gemonteerd. Hierdoor wordt een flatscreen bureausteun netjes op het bureau gemonteerd en zijn de kabels eenvoudig via de kabeldop weg te werken.

Dit model is geschikt voor de volgende Neomounts by Newstar bureausteunen:
FPMA-D960, FPMA-D960D & FPMA-D960NOTEBOOK.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.