Neomounts by Newstar laptop/tablet bureausteun
Neomounts by Newstar laptop/tablet bureausteun
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

NOTEBOOK-D300 Neomounts by Newstar laptop/tablet bureausteun

Neomounts by Newstar NOTEBOOK-D300 is een universele bureausteun voor een notebook en tablet.
De Neomounts by Newstar notebook en tablet bureausteun, model NOTEBOOK-D300 is een kantel- en draaibare bureausteun voor notebooks tot en met 18 " en tablets tot en met 10". Deze steun is een geweldige keuze wanneer ruimtebesparing op een bureau van belang is. Neomounts by Newstars unieke kantel- ( 65 ° ) en draai- ( 360 ° ) technologie maakt het mogelijk de houder te wijzigen in elke kijkhoek om volledig te profiteren van de mogelijkheden van de notebook en tablet. De steun is gemakkelijk in hoogte instelbaar tussen 15 en 40 centimeter. Diepte instelbaar van 0 tot 50 centimeter. Uniek kabelmanagement verbergt de kabels en leidt deze van steun naar notebook en tablet . Verberg uw kabels om de werkplek mooi en netjes te houden . Neomounts by Newstar NOTEBOOK-D300 heeft twee draaipunten en is geschikt voor notebooks tot en met 18" (45 cm). Het draagvermogen van deze steun is 10 kilo per notebook en tablet. De bureausteun is geschikt voor de meeste notebooks en tablets. Door een ergonomische steun kunnen nek- en rugklachten worden vermeden. Ideaal voor gebruik in kantoren, balies of op een receptie . Alle montagemateriaal wordt meegeleverd met het product .
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat*
10 inch
Max. beeldformaat*
18 inch
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
10 kg
Schermen
1

Functionaliteit
Type
Full motion, Kantelen, Zwenken

Kantelen (graden)
65°

Zwenken (graden)
360°

Diepte
0 - 50 cm

Hoogte
15 - 40 cm

Hoogteverstelling
Manueel


Informatie
Artikelnummer
NOTEBOOK-D300

EAN
8717371444709

Kleur
Zilver

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.


Productinformatie

De Neomounts by Newstar notebook en tablet bureausteun, model NOTEBOOK-D300 is een kantel- en draaibare bureausteun voor notebooks tot en met 18 " en tablets tot en met 10". Deze steun is een geweldige keuze wanneer ruimtebesparing op een bureau van belang is.

Neomounts by Newstars unieke kantel- ( 65 ° ) en draai- ( 360 ° ) technologie maakt het mogelijk de houder te wijzigen in elke kijkhoek om volledig te profiteren van de mogelijkheden van de notebook en tablet. De steun is gemakkelijk in hoogte instelbaar tussen 15 en 40 centimeter. Diepte instelbaar van 0 tot 50 centimeter. Uniek kabelmanagement verbergt de kabels en leidt deze van steun naar notebook en tablet . Verberg uw kabels om de werkplek mooi en netjes te houden .

Neomounts by Newstar NOTEBOOK-D300 heeft twee draaipunten en is geschikt voor notebooks tot en met 18" (45 cm). Het draagvermogen van deze steun is 10 kilo per notebook en tablet. De bureausteun is geschikt voor de meeste notebooks en tablets.

Door een ergonomische steun kunnen nek- en rugklachten worden vermeden. Ideaal voor gebruik in kantoren, balies of op een receptie .

Alle montagemateriaal wordt meegeleverd met het product .


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.