De perfecte kijkstand

De perfecte kijkstand

Creëer de optimale kijkpositie.


Een uitstekende kijkhoek

Volgens onderzoek kan een slechte werkhouding leiden tot rug-, nek- en schouderpijn wat kan leiden tot meer stress, angst en depressie en een toenemende afwezigheid op het werk. Ongeveer 70% van de werknemers heeft last van rug- en nekpijn veroorzaakt door een slechte houding; het is nu de op één na meest voorkomende klacht van werknemers bij een bezoek aan de HR-afdeling van hun bedrijf. Het gebruik van monitorarmen kan de werkhouding van werknemers verbeteren en gezondheidsproblemen verminderen.


Zorg voor de ideale kijkpositie door je monitor(s) op een armlengte afstand te plaatsen en ervoor te zorgen dat de bovenkant van de monitor(s) iets lager is dan ooghoogte, zodat je in een hoek van ongeveer 15° naar beneden kijkt. Kantel de monitor zodat de onderkant iets dichterbij staat dan de bovenkant om de beste kijk op het hele scherm te hebben. Je hebt de beste positie bereikt wanneer je hoofd/ nek in een neutrale positie staat tijdens het lezen op de monitor. De makkelijkste manier om dat te bereiken is met een draaibare bureausteun met gasveer, zoals de modellen uit de FPMA-D750-serie.


De FPMA-D750-serie biedt een slimme en ergonomische oplossing voor één (FPMA-D750) of twee flat screens (FPMA-D750D) t/m 32”. De full motion bureausteunen zijn voorzien van de veelzijdige kantel-, draai- en zwenktechnologie, waardoor de steun in elke kijkhoek kan veranderen om volledig te profiteren van de mogelijkheden van de flatscreen(s). De mod ellen zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. een gasveer en tevens in diepte verstelbaar (0-47 cm), om de perfecte werkpositie te creëren. Het slimme kabelmanagementsysteem verbergt en leidt de kabels van steun naar flat screen.


• Ergonomisch • 170° kantel-, 180° roteer- & 180° zwenktechnologie 
• Hoogte & diepte verstelbaar • Gasveer • Doorvoer & klemBeschikbare modellen:

FPMA-D750BLACK – Enkele flat screen bureausteun, zwart
FPMA-D750SILVER – Enkele flat screen bureausteun, zilver
FPMA-D750WHITE – Enkele flat screen bureausteun, wit
FPMA-D750DBLACK – Dual flat screen bureausteun, zwart
FPMA-D750DSILVER – Dual flat screen bureausteun, zilver
FPMA-D750DWHITE – Dual flat screen bureausteun, wit
Benieuwd naar ergonomische oplossingen die Neomounts te bieden heeft? Ontdek het complete ergonomische assortiment:


Bureausteunen | Monitorverhogers | Laptopverhogers | Zit-sta werkplekken