Een beschermde werkplek

Een beschermde werkplek
NS-GLSPROTECT

Creëer een beschermde werkplek met het Neomounts NS-GLSPROTECT veiligheidsscherm.


Creëer een beschermde werkplek met de NS-GLSPROTECT veiligheidsschermen.

Neomounts breidt de recent geïntroduceerde NS-PROTECT lijn uit met een nieuwe serie; de NS-GLSPROTECT. De modellen uit deze high-end serie bieden net als de NS-PLXPROTECT producten een slimme oplossing voor een veiligere werkplek in de nieuwe 1,5/ 2-meter maatschappij.

 

Met de NS-GLSPROTECT kan de werkplek op een duurzame en stijlvolle manier zowel van voren als van opzij worden afgeschermd voor extra zekerheid en afstand tot anderen. De serie bestaat uit 4 modellen met verschillende afmetingen; de NS-GLSPROTECT100, NS-GLSPROTECT120, NS-GLSPROTECT140 en NS-GLSPROTECT160, voor respectievelijk 1 m, 1,2 m, 1,4 m en 1,6 m bureaus.


Alle modellen zijn 65 cm hoog en 6 mm dik en gemaakt van gelaagd en gehard glas. Het geharde glas voegt een extra veiligheidsaspect toe aan de schermen; door de transparante folie tussen de twee lagen glas wordt de weerstand vergroot en wordt ervoor gezorgd dat het glas op zijn plaats blijft en niet uiteen valt, in het extreme geval dat het glas van het scherm zou breken.


De NS-GLSPROTECT modellen hebben afgeronde hoeken en randen voor extra veiligheid en kunnen eenvoudig aan het bureau bevestigd worden middels twee klemmen en bieden een duurzame en stijlvolle oplossing voor de nieuwe manier van werken.


De schermen worden standaard geleverd met zowel witte en zwarte klemmen. De klemmen garanderen een solide en stevige installatie op bureaus met een maximale dikte van 25 mm* en bewegen soepel mee met de zit-sta bureau als deze in hoogte wordt versteld.


De modellen kunnen naar wens gebruikt worden voor zowel de voorkant en de zijkanten van het bureau, om optimale zekerheid te creëren. Bij montage aan de zijkant van een gemiddeld bureau, zal het scherm gedeeltelijk uitsteken, waardoor automatisch een afscheiding wordt gecreëerd tussen de gebruiker en eventueel de persoon aan het bureau ernaast.
De NS-GLSPROTECT producten zijn ontworpen om extra veiligheid op de werkplek te creëren en gemaakt voor maximaal comfort. De schermen zijn 100% recyclebaar, uiterst gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren en eenvoudig te reinigen.


*Optioneel:
Voor bureaus met een tafelblad dikker dan 25 mm, zijn de NS-CLMP40BLACK en -WHITE klemmen beschikbaar. Met deze klemmen kan de NS-GLSPROTECT100/120/140/160 bevestigd worden op bureaus met een werkoppervlak van 25-40 mm dik.


• Extra bescherming 
• Gelaagd en gehard glas 
• Hygiënisch/ eenvoudig schoon te maken 
• Beweegt mee met het in hoogte verstelbare bureau 
• Zwarte en witte klemmen meegeleverd 
• Geschikt voor bureaus van 8-25 mm dik 
• Ook beschikbaar; klemmen voor bureaus van 25-40 mm dikBen jij klaar voor de nieuwe manier van werken? Klik hier en ontdek alle veiligheidsschermen die Neomounts te bieden heeft.