Neomounts als beste getest

Neomounts als beste getest

Tweakers Ultimate Award


Geregeld test Tweakers/ Hardware Info producten om deze te reviewen en de beste producten een special Tweaker/ Harware Info Award aan toe te kennen. Neomounts is trots te kunnen melden dat de NM-D775DX monitorarmen de Ultimate Award hebben ontvangen en daarmee de ultieme keuze in hun klasse zijn.


De conclusie van Tweakers/ Hardware Info luidde: “Wat ons betreft is de Neomounts de duidelijke winnaar. De constructiekwaliteit is de beste van alle armen in de test, terwijl de crossbar en hendel duidelijk meerwaarde bieden. De monitoren op de goede positie krijgen als bijvoorbeeld iemand anders plaatsneemt op een flexplek, is bij geen enkele andere arm zo snel gebeurd. De bijzonder gebruiksvriendelijke installatie en goede beschrijving daarvan, zowel op papier als in video, zijn wat ons betreft de kers op de taart. Ze leveren de Neomounts Select NM-D775DX onze Ultimate-award op.NM-D775DX

Full motion bureausteun


Schermformaat

Kanteloptie:           

Zwenkoptie:          

Roteeroptie:         

Draagvermogen:     

VESA patroon:         

Hoogteverstelling:      

Diepteverstelling:       

Kabelmanagement: 

Montage:


Kleuren:                     

Varianten:

10-32 inch
20°
360°
360°
Max. 8 kg per scherm
75x75 mm, 100x100 mm
27-60 cm, gasveer
0-63 cm
Ja
Doorvoer, klem

Zwart
witzilver
NM-D775NM-D775PLUSNM-D775DX3Ook de FPMA-D550DBLACK bureausteun werd onder de loep genomen en kwam uitstekend uit de test. “Installatie: Een kind kan de was doen, zeker met het mooi geanimeerde instructiefilmpje op de productpagina. De arm is zeer solide en grotendeels van staal en aluminium.”, aldus Tweakers/ Hardware Info. Naast de FPMA-D550DBLACK, bestaat de FPMA-D550 serie uit diverse bureausteunen voor één, twee of drie schermen.


Lees het complete artikel over de test hier.Wil je meer weten over het uitgebreide aanbod monitoroplossingen die Neomounts te bieden heeft? Klik hier en ontdek het complete assortiment.