Super-slank & flexibel

Super-slank & flexibel
NSLS085 laptop stand

Wees mobiel, blijf ergonomisch


Flexwerken en mobile zijn is gemeengoed geworden in de huidige samenleving. Veel mensen geven, om voor de hand liggende redenen, de voorkeur aan laptop boven PC. Hoewel een laptop een geweldige manier is om mobiel te zijn en om flexibel te kunnen werken, heeft dit draagbare apparaat ook een keerzijde.


Door de vorm en omvang van laptops, staat het scherm altijd veel te laag om ergonomisch en zonder nek- en rugklachten te kunnen werken. Dit is niet zo verrassend, als je je realiseert dat het hoofd van een volwassen persoon rond de 5-7 kg gemiddeld ligt. Bij het werken op een laptop leunt de gebruiker vaak een stukje - ongeveer 35° - naar voren om het scherm beter te zien, waardoor het gewicht op de nek, rug en schouders toeneemt tot wel 20 kg. Geen wonder dat laptopgebruikers vaak klagen over nek- en rugklachten!


Een laptop stand is echt een uitkomst voor degenen die de voorkeur geven aan mobiel zijn en het werken op hun laptop; de stand plaatst de laptop op ooghoogte van de gebruiker, waardoor een betere en meer ergonomische werkhouding ontstaat.


De nieuwe NSLS085 laptop stands zijn de perfecte oplossing om zowel mobiel en ergonomisch te blijven. De laptop stands hebben een superslank opvouwbaar ontwerp en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen, waar je maar wilt.NSLS085BLACK

Zwart

NSLS085GREY

Grijs

NSLS085SILVER

ZilverDe NSLS085-modellen zijn universele stands voor laptops van 10" tot 17", met een maximaal draagvermogen van 10 kg. De stands zijn verstelbaar in 6 verschillende hoogtes posities, zodat voor iedere gebruiker de perfecte hoogte kan worden gecreëerd. De modellen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en beschikbaar in drie kleuren, om te matchen met jouw laptop. Het open design zorgt voor een goede ventilatie van de laptop en de siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering.


Wil je meer weten over de laptop stands die Neomounts te bieden heeft? Klik hier en ontdek het complete assortiment.