SALES REPRESENTATIVE BENELUX

Vanwege de groei op de afdeling Sales, zijn wij per direct op zoek naar een ambitieuze Sales Representative met een 'can do' mentaliteit! 
Iemand die zorgt voor groei, met optimaal tevreden klanten.

Commerciële sparringspartner


Jij wordt gedreven door het behalen van commerciële successen, maar doet dit altijd vanuit het vervullen van een klantbehoefte. Dit komt doordat je goed en snel doorgrondt waar deze behoefte van de klant zit. Het zit in jou om daar een passend antwoord op te vinden en de koppeling te maken met het portfolio van Neomounts. Hiermee help je jouw klanten hun eigen omzet te vergroten, waardoor zij je altijd met open armen ontvangen.


Proactief

  • Samen met de Head of Sales Benelux, jouw leidinggevende, zoek je proactief naar nieuwe potentiële klanten en manieren om het productportfolio van Neomounts verder uit te breiden in de Benelux. Dit kan zowel bij B2B resellers van IT/ AV/ elektronica zijn als bij de grote retail/ e-commerce partijen. 
  • Bij nieuwe klanten en bestaande klanten denk je proactief mee als het gaat om het vergroten van hun omzet door het inzetten van het Neomounts productportfolio. Je beantwoordt alle vragen van onze klanten en zorgt met snelle en goede antwoorden voor een optimale tevredenheid. 
  • Naast jouw eigen commerciële werkzaamheden en het beheer van jouw eigen op te bouwen klantportfolio, ondersteun je Senior Account Managers en collega Account Managers in de Benelux.


Samen


Je begrijpt dat we onze gezamenlijke doelstelling alleen kunnen behalen als we samenwerken. Naast jouw eigen commerciële werkzaamheden, ondersteun je naast het beheer van jouw eigen op te bouwen klantportfolio, jouw Benelux sales-collega's. 


Neomounts by Newstar

Neomounts is de specialist op het gebied van slimme bevestigingsoplossingen voor AV- en IT-apparatuur, waaronder tv's, LFD's, monitoren, projectoren, pc's, laptops en tablets. Met het meest uitgebreide assortiment, biedt Neomounts voor iedere situatie de juiste oplossing. Professionaliteit en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar hebben wij een jong, enthousiast en dynamisch team. We steunen elkaar waar nodig, springen bij voor collega’s indien gewenst, maar vieren ook de successen samen. 

Jouw profiel

Je bent een zelfstandige, resultaatgerichte, flexibele, maar bovenal commercieel persoon met MBO+ werk en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke sales functie. Je hebt een huntersmentaliteit met sterke communicatieve vaardigheden, die zaken graag optimaal regelt voor klanten. Je ziet in elk “probleem” de uitdaging tot het vinden van een oplossing. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord en geschrift. Beheersing van de Franse taal is een pré. Gezien de locatie van ons kantoor, gaat de voorkeur uit naar een kandidaat woonachtig in de omgeving van Haarlem. 

Wij bieden

Neomounts biedt voor deze functie een uitstekend marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. 

Contact

Herken jij jezelf hierin? Mail je CV met pasfoto en motivatie naar de Head of Sales Benelux; Ramon Kol - ramon.kol@neomounts.com