- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -
Neomounts projector plafondsteun
Neomounts projector plafondsteun
Neomounts projector plafondsteun
Neomounts projector plafondsteun
Neomounts projector plafondsteun
Neomounts projector plafondsteun
 video
Neomounts projector plafondsteun
 afbeelding -1
Neomounts projector plafondsteun
 afbeelding 0
Neomounts projector plafondsteun
 afbeelding 1
Neomounts projector plafondsteun
 afbeelding 2
Neomounts projector plafondsteun
 afbeelding 3

BEAMER-C80 Neomounts projector plafondsteun

Neomounts BEAMER-C80 is een universele plafondsteun voor beamers en projectoren.
Kleuren:

Met deze Neomounts plafondsteun, model BEAMER-C80, bevestigt u een beamer/projector aan het plafond. Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig in hoogte te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen, zwenken en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom. De BEAMER-C80 is geschikt voor projectoren t/m 15 kilo en universeel te monteren op projectoren. Op de onderzijde van de projector treft u montagegaten aan. Hierop monteert u onze steun. De steun beschikt over een snelkoppeling. Demontage van de projector is door deze koppeling eenvoudig. Hierdoor kan de beamer veilig worden opgeborgen. Voor deze plafondsteun zijn verlengbuizen verkrijgbaar. Hiermee kunt u de afstand tussen plafond en projector vergroten van 100 tot 200 cm. Onderstaand treft u de verschillende verlengbuizen aan.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
15 kg

Functionaliteit
Type
Full motion, Kantelen, Roteren
Hoogteverstelling
13-20 cm
Kantelen (graden)
30°
Roteren (graden)
360°
Verstellingstype
Manueel

Informatie
Artikelnummer
BEAMER-C80

EAN
8717371441326

Kleur
Zilver

Hoofdmateriaal
Staal

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Min. draagvermogen0 - 15 kg
Hoogteverstelling13-20 cm
Kantelen (graden)30°
Roteren (graden)360°
Garantie5 jaar

Productinformatie

Met deze Neomounts plafondsteun, model BEAMER-C80, bevestigt u een beamer/projector aan het plafond.

Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig in hoogte te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen, zwenken en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom.

De BEAMER-C80 is geschikt voor projectoren t/m 15 kilo en universeel te monteren op projectoren. Op de onderzijde van de projector treft u montagegaten aan. Hierop monteert u onze steun. De steun beschikt over een snelkoppeling. Demontage van de projector is door deze koppeling eenvoudig. Hierdoor kan de beamer veilig worden opgeborgen.

Voor deze plafondsteun zijn verlengbuizen verkrijgbaar. Hiermee kunt u de afstand tussen plafond en projector vergroten van 100 tot 200 cm. Onderstaand treft u de verschillende verlengbuizen aan.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.