- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -
Neomounts tafelblad tablethouder video

DS15-625BL1 Neomounts tafelblad tablethouder

Neomounts DS15-625BL1 kantel- en roteerbare tafelblad tablethouder voor 7,9-11" tablets - Zwart
De Neomounts DS15-625BL1 is een tafelblad tablethouder die 360° kan roteren, zodat eenvoudig geschakeld kan worden tussen portrait en landscape oriëntatie. Daarnaast kan de tablethouder +20°/-110° kantelen voor een comfortabele kijkpositie. Met behulp van de schuifrail aan de achterzijde kan de tablet in het midden van de steun worden uitgelijnd. De tablethouder is voorzien van een anti-diefstalslot en een schroefbare basis voor extra veiligheid. Anti-slipkussentjes beschermen de tablet tegen eventuele krassen, terwijl de in hoogte en breedte verstelbare klemmen zorgen voor een veilige en solide plaatsing van het apparaat. De bovenzijde is voorzien van een uitsparing voor de camera van de tablet. Kabels kunnen netjes worden weggewerkt via het interne kabelmanagementsysteem. De DS15-625BL1 is geschikt voor tablets met een dikte van 0-8,5 mm.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat*
7,9 inch
Max. beeldformaat*
11 inch
Max. draagvermogen
1 kg
Schermen
1
Bureaumontage
Voet

Functionaliteit
Type
Kantelen, Roteren
Vergrendelbaar
Vergrendelbaar - Inclusief veiligheidsschroef
Kantelen (graden)
+20°, -110°
Roteren (graden)
360°
Hoogte
41,5 cm
Breedte
16 cm
Diepte
23 cm
Verstellingstype
Manueel

Informatie
Artikelnummer
DS15-625BL1

EAN
8717371449773

Kleur
Zwart

Hoofdmateriaal
Staal

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Min. beeldformaat*7,9- 11 inch
Kantelen (graden)+20°, -110°
Roteren (graden)360°
Garantie5 jaar

Productinformatie

De Neomounts DS15-625BL1 is een tafelblad tablethouder die 360° kan roteren, zodat eenvoudig geschakeld kan worden tussen portrait en landscape oriëntatie. Daarnaast kan de tablethouder +20°/-110° kantelen voor een comfortabele kijkpositie. Met behulp van de schuifrail aan de achterzijde kan de tablet in het midden van de steun worden uitgelijnd.

De tablethouder is voorzien van een anti-diefstalslot en een schroefbare basis voor extra veiligheid. Anti-slipkussentjes beschermen de tablet tegen eventuele krassen, terwijl de in hoogte en breedte verstelbare klemmen zorgen voor een veilige en solide plaatsing van het apparaat. De bovenzijde is voorzien van een uitsparing voor de camera van de tablet. Kabels kunnen netjes worden weggewerkt via het interne kabelmanagementsysteem. De DS15-625BL1 is geschikt voor tablets met een dikte van 0-8,5 mm.

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.