Neomounts by Newstar laptop stand
Neomounts by Newstar laptop stand
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

NSLS025 Neomounts by Newstar laptop stand

Neomounts by Newstar NSLS025 is een universele bureausteun voor een notebook of tablet.
De Neomounts by Newstar NSLS025 notebook bureaustandaard is de perfecte goede keuze als u maximaal kijkcomfort wilt voor uw laptop. Dit hoogwaardige product is gemaakt van geborsteld aluminium en is compatibel met MacBook-series en de meeste 10-17" laptops. Met dit product stelt u het laptopscherm in op een comfortabele kijkhoek. Door een ergonomische standaard als de Neomounts by Newstar NSLS025 kunnen veel voorkomende nek- en rugklachten worden vermeden. Het holle ontwerp helpt oververhitting voorkomen en zorgt voor maximale snelheid van de laptop. De rubberen anti-slip voet en laptop beschermers verhogen de stabiliteit en voorkomen krassen. Door het kabelgat aan de achterzijde van het product kunnen kabels netjes worden georganiseerd. Productafmetingen: - Lengte: 23,9 cm - Breedte: 21 cm - Lengte: 6,7 cm Ideaal voor gebruik in (thuis)kantoren, op toonbanken, DJ booths of recepties.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
10 inch
Max. beeldformaat
17 inch
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
5 kg
Bureaumontage
Voet

Functionaliteit
Type
Vlak

Kantelen (graden)
22°

Breedte
21 cm

Diepte
24 cm

Hoogte
6,8 cm

Hoogteverstelling
Geen


Informatie
Artikelnummer
NSLS025

EAN
8717371445744

Kleur
Zilver

Garantie
5 jaarProductinformatie

De Neomounts by Newstar NSLS025 notebook bureaustandaard is de perfecte goede keuze als u maximaal kijkcomfort wilt voor uw laptop.

Dit hoogwaardige product is gemaakt van geborsteld aluminium en is compatibel met MacBook-series en de meeste 10-17" laptops.

Met dit product stelt u het laptopscherm in op een comfortabele kijkhoek. Door een ergonomische standaard als de Neomounts by Newstar NSLS025 kunnen veel voorkomende nek- en rugklachten worden vermeden. Het holle ontwerp helpt oververhitting voorkomen en zorgt voor maximale snelheid van de laptop.

De rubberen anti-slip voet en laptop beschermers verhogen de stabiliteit en voorkomen krassen. Door het kabelgat aan de achterzijde van het product kunnen kabels netjes worden georganiseerd.

Productafmetingen:

- Lengte: 23,9 cm
- Breedte: 21 cm
- Lengte: 6,7 cm

Ideaal voor gebruik in (thuis)kantoren, op toonbanken, DJ booths of recepties.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.