NSLS075BLACK Neomounts by Newstar opvouwbare laptop stand

Neomounts by Newstar NSLS075BLACK is een bureaustandaard voor een notebook - Zwart
De Neomounts by Newstar NSLS075BLACK is een universele notebook standaard waarmee u uw notebook in een ergonomische positie plaatst. De laptop stand is eenvoudig verstelbaar in 5 standen (10-60°); ideaal voor de juiste kijkhouding ten opzichte van de laptop. De laptop stand is eenvoudig in te klappen, lichtgewicht en compact. Het open design zorgt voor optimale luchtcirculatie, waardoor eventuele oververhitting van de laptop wordt voorkomen. Hierdoor blijft uw notebook snel en betrouwbaar.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
10 inch

Max. beeldformaat
15 inch

Min. draagvermogen
0 kg

Max. draagvermogen
5 kg


Functionaliteit
Type
Kantelen

Breedte
25,5 cm

Diepte
25,5 cm

Hoogte
3,5 cm


Informatie
Artikelnummer
NSLS075BLACK

EAN
8717371446598

Kleur
Zwart

Garantie
5 jaarProductinformatie

De Neomounts by Newstar NSLS075BLACK is een universele notebook standaard waarmee u uw notebook in een ergonomische positie plaatst.

De laptop stand is eenvoudig verstelbaar in 5 standen (10-60°); ideaal voor de juiste kijkhouding ten opzichte van de laptop. De laptop stand is eenvoudig in te klappen, lichtgewicht en compact. Het open design zorgt voor optimale luchtcirculatie, waardoor eventuele oververhitting van de laptop wordt voorkomen. Hierdoor blijft uw notebook snel en betrouwbaar.Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.