NSLS085GREY Neomounts by Newstar opvouwbare laptop stand

Neomounts by Newstar opvouwbare laptop standaard - Grijs
De Neomounts by Newstar NSLS085GREY is een universele standaard voor laptops van 10" tot 17", met een maximum draagvermogen van 5 kg. De standaard heeft zes verschillende hoogteposities en een ultra-slank opvouwbaar ontwerp. Het lichtgewicht, compacte ontwerp maakt de standaard ideaal om mee te nemen waartoe je maar wilt. De open configuratie zorgt voor een goede ventilatie van de laptop en de siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
10 inch

Max. beeldformaat
17 inch

Min. draagvermogen
0 kg

Max. draagvermogen
5 kg

Schermen
1


Functionaliteit
Type
Kantelen

Kantelen (graden)
36°

Breedte
22,3 cm

Diepte
23,5 cm

Hoogte
7,8 - 12,4 cm


Informatie
Artikelnummer
NSLS085GREY

EAN
8717371448295

Kleur
Grijs

Garantie
5 jaarProductinformatie

De Neomounts by Newstar NSLS085GREY is een universele standaard voor laptops van 10" tot 17", met een maximum draagvermogen van 5 kg. De standaard heeft zes verschillende hoogteposities en een ultra-slank opvouwbaar ontwerp.

Het lichtgewicht, compacte ontwerp maakt de standaard ideaal om mee te nemen waartoe je maar wilt. De open configuratie zorgt voor een goede ventilatie van de laptop en de siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.