Neomounts by Newstar opvouwbare laptop standNeomounts by Newstar opvouwbare laptop stand
Neomounts by Newstar opvouwbare laptop stand
video
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

NSLS100 Neomounts by Newstar opvouwbare laptop stand

Neomounts by Newstar NSLS100 is een universele bureausteun voor een notebook of tablet.
De Neomounts by Newstar NSLS100 is een universele tablet/notebook standaard waarmee u uw tablet/lapop ergonomisch op uw bureau plaatst. Gemakkelijk verstelbaar in 6 standen ideaal voor de juiste kijkhouding ten opzicht van de Ipad / notebook. Door zijn design eenvoudig in te klappen, licht gewicht en mobiel. De breedte van de standaard is verstelbaar waardoor de meeste laptops en alle tablets op deze steun geplaatst kunnen worden. Het unieke design laat warme lucht eenvoudig wegstromen waardoor oververhitting van de notebook wordt voorkomen. Hierdoor blijft uw tablet/notebook snel en betrouwbaar. De standaard wordt geleverd inclusief hoes, welke ook te gebruiken is als muispad. Ideaal voor onderweg dus! Model NSLS100, het model voor de mobiele werkplek. Compact, licht en makkelijk mee te nemen.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
10 inch
Max. beeldformaat
22 inch
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
5 kg
Schermen
1
Bureaumontage
Voet

Functionaliteit
Type
Kantelen

Breedte
18 - 27 cm

Diepte
25 cm

Hoogte
13 - 19 cm

Hoogteverstelling
Manueel


Informatie
Artikelnummer
NSLS100

EAN
8717371442637

Kleur
Zilver

Garantie
5 jaarProductinformatie

De Neomounts by Newstar NSLS100 is een universele tablet/notebook standaard waarmee u uw tablet/lapop ergonomisch op uw bureau plaatst.

Gemakkelijk verstelbaar in 6 standen ideaal voor de juiste kijkhouding ten opzicht van de Ipad / notebook. Door zijn design eenvoudig in te klappen, licht gewicht en mobiel. De breedte van de standaard is verstelbaar waardoor de meeste laptops en alle tablets op deze steun geplaatst kunnen worden. Het unieke design laat warme lucht eenvoudig wegstromen waardoor oververhitting van de notebook wordt voorkomen. Hierdoor blijft uw tablet/notebook snel en betrouwbaar.

De standaard wordt geleverd inclusief hoes, welke ook te gebruiken is als muispad. Ideaal voor onderweg dus!

Model NSLS100, het model voor de mobiele werkplek. Compact, licht en makkelijk mee te nemen.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.