Neomounts by Newstar opvouwbare telefoon stand
Neomounts by Newstar opvouwbare telefoon stand
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

DS10-160SL1 Neomounts by Newstar opvouwbare telefoon stand

Neomounts by Newstar opvouwbare telefoonsteun - Zilver
De Neomounts by Newstar DS10-160SL1 is een opvouwbare steun voor smartphones t/m 7". Door de slimme kanteloptie (270°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen. Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht, opvouwbare design is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw telefoon. Een handig reisetui is meegeleverd met de steun.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
0 inch
Max. beeldformaat
7 inch
Schermen
1
Bureaumontage
Voet

Functionaliteit
Type
Kantelen

Kantelen (graden)
270°

Breedte
7,6 cm

Diepte
10,5 cm

Hoogte
12,7 cm

Hoogteverstelling
Manueel


Informatie
Artikelnummer
DS10-160SL1

EAN
8717371448486

Kleur
Zilver

Garantie
5 jaarProductinformatie

De Neomounts by Newstar DS10-160SL1 is een opvouwbare steun voor smartphones t/m 7". Door de slimme kanteloptie (270°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen.

Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht, opvouwbare design is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw telefoon. Een handig reisetui is meegeleverd met de steun.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.