Neomounts by Newstar opvouwbare tablet stand
Neomounts by Newstar opvouwbare tablet stand
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

DS15-050SL1 Neomounts by Newstar opvouwbare tablet stand

Neomounts by Newstar tabletsteun - Zilver
De Neomounts by Newstar DS15-050SL1 is een steun voor smartphones en tablets tot 11". Door de slimme kanteloptie (90°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen. Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht, compacte design is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw tablet.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat
0 inch
Max. beeldformaat
11 inch
Schermen
1
Bureaumontage
Voet

Functionaliteit
Type
Kantelen

Kantelen (graden)
90°

Breedte
8,3 cm

Diepte
13,4 cm

Hoogte
14,1 cm

Hoogteverstelling
Geen


Informatie
Artikelnummer
DS15-050SL1

EAN
8717371448462

Kleur
Zilver

Garantie
5 jaarProductinformatie

De Neomounts by Newstar DS15-050SL1 is een steun voor smartphones en tablets tot 11". Door de slimme kanteloptie (90°) kan de steun eenvoudig naar de ideale kijkhoek worden veranderd. De telefoonsteun is ideaal voor handsfree videobellen, een film kijken of een game spelen.

Dankzij de open configuratie blijft de oplaadpoort toegankelijk en kunnen oplaadsnoeren naar de achterkant van de steun worden geleid. Door het lichtgewicht, compacte design is de steun ideaal om overal mee naartoe te nemen. De siliconen anti-slipkussentjes en randstopbeveiliging zorgen voor een solide positionering van jouw tablet.


Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.