NS-WS200BLACK Neomounts by Newstar zit-stawerkplek

Neomounts by Newstar zit-sta werkplek, model NS-WS200BLACK, transformeert een standaard werkplek in een gezonde zit-sta werkplek.
De Neomounts by Newstar zit-sta werkplek, model NS-WS200BLACK, transformeert een standaard bureau in een gezonde zit-sta werkplek. Deze werkplek is voorzien van een ruime werkruimte en een lager gelegen toetsenbord- en muis houder. Deze werkplek beschikt over een geveerd liftmechanisme waarmee u eenvoudig kunt wisselen tussen zitten en staan in slechts een paar seconden. Dit ergonomische product biedt u een maximum aan comfort, bewegingsvrijheid en productiviteit. Het biedt plaats aan apparatuur van maximaal 13 kg, blijft stabiel en stevig op elke gewenste hoogte. Geniet van de voordelen van een gezonde werkplek terwijl u werkt! - Groot werkblad (80x40 cm) is geschikt voor twee monitoren of een monitor en een laptop. - Ergonomisch toetsenbord- en muis plateau (60x26 cm) helpt nekklachten te voorkomen. - Traploos in hoogte verstelbaar (15-40 cm) maakt een comfortabele staande of zittende houding mogelijk. - Gasveer hefmechanisme maakt het mogelijk om gemakkelijk het bureau op en neer te bewegen, zelfs met uw computerapparatuur. - Twee grepen activeren en deactiveren moeiteloos de hoogteverstelling. - Stevige constructie blijft stabiel en solide zelfs volledig uitgeschoven. Geen montage nodig is klaar voor gebruik uit de doos.
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. draagvermogen
0 kg (per scherm)

Max. draagvermogen
13 kg (per scherm)

Schermen
2


Functionaliteit
Breedte
80 cm

Diepte
40 cm

Hoogte
15 - 40 cm

Hoogteverstelling
Gasveer


Informatie
Artikelnummer
NS-WS200BLACK

EAN
8717371447113

Kleur
Zwart

Garantie
5 jaarProductinformatie

De Neomounts by Newstar zit-sta werkplek, model NS-WS200BLACK, transformeert een standaard bureau in een gezonde zit-sta werkplek. Deze werkplek is voorzien van een ruime werkruimte en een lager gelegen toetsenbord- en muis houder. Deze werkplek beschikt over een geveerd liftmechanisme waarmee u eenvoudig kunt wisselen tussen zitten en staan in slechts een paar seconden.

Dit ergonomische product biedt u een maximum aan comfort, bewegingsvrijheid en productiviteit. Het biedt plaats aan apparatuur van maximaal 13 kg, blijft stabiel en stevig op elke gewenste hoogte. Geniet van de voordelen van een gezonde werkplek terwijl u werkt!

- Groot werkblad (80x40 cm) is geschikt voor twee monitoren of een monitor en een laptop.
- Ergonomisch toetsenbord- en muis plateau (60x26 cm) helpt nekklachten te voorkomen.
- Traploos in hoogte verstelbaar (15-40 cm) maakt een comfortabele staande of zittende houding mogelijk.
- Gasveer hefmechanisme maakt het mogelijk om gemakkelijk het bureau op en neer te bewegen, zelfs met uw computerapparatuur.
- Twee grepen activeren en deactiveren moeiteloos de hoogteverstelling.
- Stevige constructie blijft stabiel en solide zelfs volledig uitgeschoven.

Geen montage nodig is klaar voor gebruik uit de doos.Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.