- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -

TABLET-S100SILVER Neomounts tablet stand

Neomounts diefstalbestendige tablet vloersteun TABLET-S100SILVER voor de meeste 9.7-10.1 tablets - Zilver
De diefstalbestendige vloerstandaard, TABLET-S100SILVER, biedt door het geïntegreerde slot een veilige manier om een tablet voor publieke doeleinden te gebruiken. De tabletsteun heeft een in breedte verstelbaar paneel, waardoor installatie van de meeste 9,7-10,1" tablets mogelijk wordt gemaakt. Bescherming voor de home-knop wordt meegeleverd, zodat voorkomen kan worden dat de knop wordt aangeraakt. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom. De vloerstandaard is een uitstekende keuze voor ruimtebesparende plaatsing of wanneer plaatsing aan de wand, aan het plafond of op een bureau niet mogelijk is. De Neomounts TABLET-S100SILVER is vergrendelbaar en heeft bevestigingsgaten die bevestiging aan de vloer met schroeven mogelijk maakt Installatie is een fluitje van een cent!
Lees meer

Specificaties

Algemeen
Min. beeldformaat*
9,7 inch
Max. beeldformaat*
10,1 inch
Min. draagvermogen
0 kg
Max. draagvermogen
1 kg

Functionaliteit
Type
Vlak
Vergrendelbaar
Vergrendelbaar - Slot inbegrepen
Hoogte
113 cm
Breedte
37 cm
Diepte
28 cm
Verstellingstype
Geen

Informatie
Artikelnummer
TABLET-S100SILVER

EAN
8717371444914

Kleur
Zilver

Hoofdmateriaal
Staal

Garantie
5 jaar


*NB. De vermelde inch-maten zijn slechts een indicatie, gecombineerd met het gewicht en de VESA-maten. Het maximale gewicht en de VESA-maat zijn absolute beperkingen voor de producten en dienen niet te worden overschreden.
Min. beeldformaat*9,7- 10,1 inch
Min. draagvermogen0 - 1 kg
Garantie5 jaar

Productinformatie

De diefstalbestendige vloerstandaard, TABLET-S100SILVER, biedt door het geïntegreerde slot een veilige manier om een tablet voor publieke doeleinden te gebruiken. De tabletsteun heeft een in breedte verstelbaar paneel, waardoor installatie van de meeste 9,7-10,1" tablets mogelijk wordt gemaakt.

Bescherming voor de home-knop wordt meegeleverd, zodat voorkomen kan worden dat de knop wordt aangeraakt. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom. De vloerstandaard is een uitstekende keuze voor ruimtebesparende plaatsing of wanneer plaatsing aan de wand, aan het plafond of op een bureau niet mogelijk is.

De Neomounts TABLET-S100SILVER is vergrendelbaar en heeft bevestigingsgaten die bevestiging aan de vloer met schroeven mogelijk maakt

Installatie is een fluitje van een cent!

Productdocumentatie

Download de beschikbare productdocumentatie hiernaast. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze helpdesk via e-mail: info@neomounts.com.