De beste ondersteuning

Neomounts het bedrijf


Neomounts. It's all in the name.
We streven er voortdurend naar om te vernieuwen in alles wat we doen en in de producten die we aanbieden.

Neomounts by Newstar biedt een uitgebreid, up-to-date assortiment van meer dan 500 hoogwaardige bevestigingsoplossingen, volgens de laatste trends in de AV- en IT-markt. Onze enige missie is dat u de beste kijkpositie, meest optimale werkhouding en maximaal comfort ervaart tijdens het gebruik van uw apparaat.Opgericht in 1996 en actief in meer dan 30 landen wereldwijd, zijn de producten van Neomounts verkrijgbaar via een uitgebreid netwerk van wederverkopers en distributeurs. We bieden producten van hoge kwaliteit, slim ontwerp, installatiegemak en waar voor uw geld. Op alle producten wordt standaard 5 jaar garantie gegeven. Onze belofte is om u de best mogelijke ondersteuning te bieden, voor uw AV- of IT-apparaat en voor uw bedrijf.

Premium
Ons premium productassortiment Neomounts Select bestaat uit een uitgebreid assortiment geselecteerde producten, ontworpen met oog voor elk detail en met gebruikmaking van materialen van de hoogste kwaliteit. Neomounts Select biedt slimme hoogwaardige montageoplossingen die kunnen worden gebruikt in kantoren, winkels, onderwijs, overheid, gezondheidszorg, horeca en thuisgebruik.

Pro
Neomounts Pro biedt een compleet productassortiment voor professionele bevestigingsoplossingen. Het brede assortiment biedt plafond-, vloer- en wandsteunen voor groot formaat displays, videowanden met meerdere schermen en narrowcasting. Neomounts Pro-producten hebben de voorkeur van professionals vanwege de betrouwbaarheid, hoge kwaliteit, installatiegemak en prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op om te bespreken wat Neomounts voor uw organisatie kan betekenen.