Garantie

Neomounts garantie

Op Neomounts by Newstar montageoplossingen geldt een garantietermijn van 5 jaar

Garantieherstel: In het geval dat een Neomounts product defect raakt in materiaal of tijdens vakmanschap binnen de garantieperiode, zal Neomounts samen met u bepalen of het product defect onder de garantie valt. Neomounts kan daarna zelf bepalen of een reparatie of vervanging zal worden gedaan. Ook bepaalt NewStar waar deze reparatie of vervanging gedaan zal worden. De arbeidskosten in verband met de reparatie van het product kunnen de verantwoordelijkheid zijn van Neomounts indien door Neomounts wordt vastgesteld dat deze onder de garantie valt.
U moet goedkeuring krijgen van Neomounts voor de eventuele arbeidskosten voorafgaande een reparatie of vervanging van garantieproducten. U moet contact opnemen met Neomounts om een RMA-nummer (Return Material Authorization) te verkrijgen. Het RMA nummer wordt verkregen door het invullen van het RMA aanvraag formulier online. Het uitvoeren van reparaties of vervanging van producten onder garantie verlengt de garantietermijn niet.

Niet-garantieherstel: U mag een product alleen retourneren voor reparatie dat niet onder de garantie valt als u een vooraf goedgekeurd RMA-nummer van Neomounts hebt ontvangen. Arbeidskosten en vrachtkosten in verband met niet-garantiereparatie zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant, reseller of installateur. Voor elk product dat buiten de garantieperiode is gerepareerd, worden reparatiekosten in rekening gebracht die specifiek zijn voor het product. Bij reparaties aan producten die niet onder de garantie vallen, geldt een garantie van 90 dagen, van kracht op de dag dat u het artikel ontvangt na reparatie.


Beste bezoeker,

Newstar heeft zijn merknaam veranderd in Neomounts. In de afgelopen 25 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende internationale specialist in montageoplossingen voor AV & IT hardware. Om onze missie, specialisatie en focus echt te weerspiegelen, hebben we besloten om onze merknaam te veranderen. Ons uitgebreide assortiment is nu terug te vinden onder de merknaam Neomounts, uiteraard nog steeds geproduceerd door Newstar.

Newstar is nu Neomounts

Neomounts. Het staat allemaal in de naam. We streven er voortdurend naar om te vernieuwen in alles wat we doen en in de producten die we aanbieden. Neomounts by Newstar biedt een assortiment van meer dan 500 hoogwaardige montageproducten, volgens de laatste trends in de AV- en IT-markt. Onze enige missie is dat u de beste kijkpositie, meest optimale werkhouding en maximaal comfort ervaart tijdens het gebruik van uw apparaat.

Naast de uitgebreide assortimenten montageoplossingen die Neomounts aanbiedt, zijn het premium productassortiment Neomounts Select en het professionele productassortiment Neomounts Pro beschikbaar. Ons premium productassortiment Neomounts Select bestaat uit een uitgebreid assortiment geselecteerde producten, ontworpen met oog voor elk detail en met gebruikmaking van materialen van de hoogste kwaliteit. NeoMounts Pro biedt een compleet productassortiment voor professionele montageoplossingen. Neomounts Pro-producten hebben de voorkeur van professionals om mee te werken vanwege de betrouwbaarheid, hoge kwaliteit, installatiegemak en prijs-kwaliteitverhouding.

Opgericht in 1996 en actief in meer dan 30 landen wereldwijd, zijn de producten van Neomounts verkrijgbaar via een uitgebreid netwerk van wederverkopers en distributeurs. We bieden producten van hoge kwaliteit, slim ontwerp, installatiegemak en waar voor uw geld. Op alle producten wordt standaard 5 jaar garantie gegeven. Onze belofte is om u de best mogelijke ondersteuning te bieden, voor uw AV- of IT-apparaat en voor uw bedrijf.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alles wat u nodig heeft. Onze deur staat wagenwijd open en ons team staat klaar om te helpen!