- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -

Vereenvoudigde installatie

Neomounts introduceert een compleet nieuwe serie wandsteunen met vlakke, kantelbare en full motion modellen, zowel in het Neomounts by Newstar als in het Neomounts Select assortiment. De nieuwe reeks wandsteunen is speciaal ontworpen om u de best mogelijke ervaring te bieden; niet alleen bij het gebruik, maar ook bij de montage.

Magnetisch pull & release

Ze zijn voorzien van het handige magnetische pull & release systeem, waarmee de tv in een handomdraai bevestigd kan worden, op een veilige en solide manier. Na installatie kunnen de pull & release koorden eenvoudig achter het scherm bevestigd worden middels de magnetische uiteinden. De modellen die niet over dit magnetische pull & release systeem beschikken, zijn uitgerust met een easy-release VESA systeem, waarmee de VESA snel te (de)monteren is van de steun.

Waterpas

Ze zijn tevens voorzien van een waterpas voor eenvoudige installatie. De Neomounts by Newstar-modellen hebben een geïntegreerde waterpas, terwijl de Neomounts Select-modellen een separate magnetische waterpas hebben, die naast het installeren van de wandsteun ook gebruikt kan worden voor andere doeleinden.

Installatie sjabloon

Alle Neomounts Select-wandsteunen hebben een installatie sjabloon in de verpakking, om de installatie van de wandsteun nog eenvoudiger te maken.

Vergrendelbaar

Verscheidene modellen kunnen worden vergrendeld met behulp van de speciale anti-diefstal schroef die wordt meegeleverd of middels een hangslot (niet inclusief).

Efficiënt verpakt

De wandsteunen zijn overzichtelijk verpakt en alle onderdelen zitten goed geordend in de doos, om installatie zo eenvoudig en moeiteloos mogelijk te maken. De verpakking van de Neomounts Select-modellen is voorzien van een speciale schroevendoos, die het installatieproces
nog efficiënter maakt.

Nivellering

Diverse steunen bieden hoogte- en niveauaanpassing, na installatie aan de muur. Dit garandeert de perfecte installatie van uw wandsteun.

Benieuwd naar alle unieke specificaties die deze nieuwe serie wandsteunen te bieden heeft? Klik hier om het volledige assortiment te ontdekken:

| Wandsteunen