- Bevestigingsoplossingen voor AV & IT -

Optimaliseer jouw werkplek met de DS70-810 T-Rex

De nieuwe Neomounts T-Rex bureausteunen DS70-810BL1 en DS70-810BL2 nemen met hun extra korte armen minimale plek in op jouw bureau. Ze bieden de perfecte oplossing voor ondiepe bureaus of kleine werkoppervlakken.

Ruimtebesparend ontwerp voor meer effectieve werkruimte

De T-Rex bureausteunen zijn speciaal ontworpen om ruimte te besparen op jouw bureau. Dankzij de korte bovenarmen wordt de effectieve werkruimte aanzienlijk vergroot in vergelijking met standaard modellen, waardoor er meer ruimte overblijft voor jouw toetsenbord en muis. De nieuwe T-Rex armen dragen bij aan een comfortabelere en ergonomische werkruimte.

Gasveer om eenvoudig de optimale kijkhoek in te stellen

Dankzij de gasveer kan de hoogte (26,5-55 cm) van de steunen eenvoudig versteld worden, om zo de perfecte werkpositie te creëren. Bovendien kunnen de bureausteunen in diepte worden versteld (0-49 cm) voor de optimale werkhouding. De steunen bieden niet alleen een perfecte oplossing voor individuele werkplekken; ze zijn ook een geweldige optie voor hybride kantoren.

180°-stopmechanisme

De Neomounts DS70-810 bureausteunen zijn tevens voorzien van een 180°-stopmechanisme waarmee je de steun veilig verstellen wanneer deze dicht bij een muur of scheidingspaneel is geplaatst, zonder contact te maken met de muur of het paneel.

Benieuwd naar alle specificaties van de T-Rex steunen?  Klik hier om er meer over te weten te komen:

T-rex bureausteunen |